Öznur Güven Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Öznur Güven kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Öznur Güven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Öznur Güven kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Öznur Güven kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Öznur Güven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Öznur Güven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Öznur Güven kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

oznur guven kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Öznur Güven kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Öznur Güven kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Öznur Güven 1 Nisan tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul Esenler Bayrampaşa civarında yaşadığı tahmin edilmektedir. Aşırı lüks bir hayatı yoktur, ofis ortamında çalışmaktadır sekreterlik yaptığı tahmin edilmektedir. Öznur Güven, aslen Niğdelidir. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni sık sık sayfalarından spor paylaşımı yaparken, fit görüntüsü ve güzelliği ile hayranlarından yoğun ilgi görmektedir. Hayvanları ve doğayı seven sosyal medya fenomeni sık sık doğa temalı paylaşımlar yapmaktadır. Ata binmeyi sevmektedir. Bir erkek bir kız olmak üzere iki tane kardeşi vardır. 

 

oznur guven kimdir nerelidir sevgilisi var mi ne is yapiyor 2

 

Öznur Güven instagram hesabında 605 bin takipçisi olan bir sosyal medya fenomenidir. İstanbul’da yaşamaktadır. Fiziği ile dikkat çekmektedir. İstanbul Esenler Bayrampaşa civarında yaşadığı tahmin edilmektedir. Aşırı lüks bir hayatı yoktur, ofis ortamında çalışmaktadır sekreterlik yaptığı tahmin edilmektedir. Ailesi ile yaşıyor, işe metro ile gittiğini hikayelerinde paylaşıyor. Hesaplarında genel yaşamını, kendini, gezdiği yerleri, beğendiği ürünleri ve yediği şeyleri paylaşan Öznur kendine dikkat eden ve sporunu ihmal etmeyen biridir.

 

Sosyal medya fenomeni genç isim Instagram üzerinde paylaştığı resimler ile kısa sürede binlerce takipçiye sahip olmayı başarmıştır. Asıl hesabı oz_nurunuz olan Öznur Güven’in tam 605 bin takipçisi bulunuyor. Farklı bir sosyal medya hesabı kullanmayan genç fenomenin yedek hesabı oznurguven__’in de tam 206 bin takipçisi buluyor. Gittiği ve gezdiği her yerde farklı fotoğraflar çekip paylaşan Öznur Güven; sağlıklı beslenmesine ne kadar takip eden bir yapısının olduğunu da paylaşımları ile gösteriyor.