Özgün'den OÄŸlu Ediz Ä°le Ä°lgili Ä°tiraf! Ediz DoÄŸduÄŸunda Niye Ben Dedim Sonra Kendimden Utandım!

Åžarkılarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Özgün katıldığı bir programda oÄŸlu Ediz ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Åžarkılarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Özgün katıldığı bir programda oÄŸlu Ediz ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Åžarkılarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Özgün katıldığı bir programda oÄŸlu Ediz ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Nida Karaçar ile evliliÄŸinden 2015 yılında down sendromlu oÄŸulları Ediz doÄŸan Özgün UÄŸurlu, "Biz bir bebek bekliyorduk, Allah bize melek gönderdi" demiÅŸti. Katıldığı programda "Nasıl bu kadar çabuk atlattın?" sorusu üzerine duygusal itiraflarda bulunan ÅŸarkıcı, "Ediz'in dünyaya geliÅŸinin ardından bizi sevgi toparladı" açıklamasını yaptı. 'Kandırman Lazım', 'Sadece Arkadaşız', 'Ä°stiklal' gibi parçalarıyla ÅŸöhreti yakalayan Özgün UÄŸurlu, 2012 yılında kendisi gibi müzisyen olan Nida Karaçar ile nikâh masasına oturdu. 2015 yılında aileye down sendromlu bir melek katıldı. Çift, Ediz adını verdikleri oÄŸullarını kucaklarına alarak, ilk kez anne ve baba olma mutluluÄŸunu yaÅŸadı. Ediz, geçtiÄŸimiz haziran ayında anaokulunu bitirdi. Ünlü ÅŸarkıcıya, katıldığı programda "Nasıl bu kadar çabuk atlattın?" sorusu yöneltildi.

 

"VÄ°CDAN SAHÄ°BÄ° BÄ°R Ä°NSANIM" 

 

Özgün, "Bazı ÅŸeyler demleniyor, dışarıdan kendini görmek zaman alıyor. Vicdan sahibi bir insanım, eÅŸimi çok seviyorum. Öyle bir durumla karşılaşınca insan ister istemez 'Niye ben?' diye soruyor. Ben de onu sormuÅŸtum sonra kendimden çok utandım" itirafında bulundu.

 

"BÄ°R GÜNAH MI Ä°ÅžLEDÄ°M DÄ°YE DÜÅžÜNDÜM" 

 

43 yaşındaki popçu, "Sanki insan ÅŸey gibi düÅŸünüyor; 'Ben günah mı iÅŸledim, hata mı yaptım ki?' Sonra tevekkül giriyor. 'Toparlanacağız, kabul edeceÄŸiz bu durumu, ya da savrulacağız' dedim" ifadelerini kullandı. Instagram hesabından oÄŸluyla renkli paylaşımlara imza atan Özgün, "Her iki taraf olarak ailelerimiz açısından çok ÅŸanslıydık, toparlanıp, 'Ne yapmamız gerekiyor ÅŸimdi?' dedik ve yola koyulduk. Sevgi bizim toparlayıcı duygumuz oldu" ÅŸeklinde konuÅŸtu.