Özgün Aydın Sevgilisi Dilan Saltık İle Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özgün Aydın ile sevgilisi Dilan Saltık, dün Fenerbahçe'de gerçekleşen düğün ile evlendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özgün Aydın ile sevgilisi Dilan Saltık, dün Fenerbahçe'de gerçekleşen düğün ile evlendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özgün Aydın ile sevgilisi Dilan Saltık, dün Fenerbahçe'de gerçekleşen düğün ile evlendiler. 

 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Oyuncu Özgün Aydın uzun zamandır birlikte olduğu Dilan Saltık ile evlendi. Güldür Güldür ekibi Aydın'ı bu mutlu günde yalnız bırakmadı. “Güldür Güldür”de ve DasDas Tiyatronun oyunlarında rol alan oyuncu Özgün Aydın, Dilan Saltık ile dünyaevine girdi. Dün akşam Fenerbahçe’de gerçekleşen düğün törenine; Necati Akpınar, Mert Fırat, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Didem Balçın ve Güldür Güldür ekibi oyuncuları katıldı. Mutlu günlerinde yakın arkadaşları ve ailelerinin yalnız bırakmadığı ikilinin nikah şahitliklerini Didem Balçın ve Alper Kul yaptı.

 

ozgun aydin ile sevgilisi dilan saltik evlendiler 1

 

Çiftin nikah töreninde fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı. Kul, yakın arkadaşı Özgün Aydın ile Dilan Saltık'ın fotoğrafını, "Kardeşim muradına erdi." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Doğa Rutkay da eşi Kerimcan Kamal ile verdikleri bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

ozgun aydin ile sevgilisi dilan saltik evlendiler 2