Özge Özpirinçci'den Kurt Efe Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ'un bebekleri Kurt Efe ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ'un bebekleri Kurt Efe ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ'un bebekleri Kurt Efe ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

ozge ozpirincci den kurt efe aciklamasi

 

Kıvanç'a çok benziyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ'un bebekleri Kurt Efe ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özge Özpirinçci önceki gün Etiler’deydi. Bir çiçekçiden çıkıp aracına binen oyuncu, “Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin bebekleri Kurt Efe’yi mi görmeye gidiyorsunuz?” sorusuna “Geçen gün gittik ziyarete. Kurt Efe çok tatlı, Allah nazarlardan korusun” yanıtını verdi. “Kızım Mercan’a da arkadaş geldi” diyen Özpirinçci, “Kurt Efe kime benziyor?” sorusu üzerine de “Büyüdükçe değişir tabii ama Kıvanç’a çok benziyor” diye konuştu.

 

Kaynak: Gecce