Ozan Orhon'dan Eşiyle İlgili Açıklama! 'Kanser Olduğunu Öğrendikten Sonra Yalnız Bırakmadım!'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazinde yeniden kendisine yer bulmaya başlayan ünlü şarkıcı Ozan Orhon eşiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre, Dördüncü evliliğini Ağustos 2021'de kabin memuru Selcan Demirci ile yapan şarkıcı Ozan Orhon, "Eşim uzun ve çok zor bir hastalık sürecinden geçti" demişti. 'Aramızda Kalmasın' canlı yayınına katılan şarkıcı, eşi Selcan Orhon'un yaşadığı kanser sürecini anlattı. 90'lı yıllara hem özel hayatıyla hem de şarkılarıyla damga vuran Ozan Orhon, 2021 yılında kabin memuru Selcan Demirci ile evlenmiş çiftin geçtiğimiz aylarda Deniz adını verdikleri kız çocukları dünyaya gelmişti. İlk evliliğini 1997 yılında Ebru Şallı ile yapan sanatçı Sabancı Korusu'nda muhteşem bir törenle dünyaevine girmişti bir yıl sonra boşanmıştı. İkinci evliliğini 2000 yılında manken Yeşim Erçetin ile yaptı. Bu evlilikten Lara Yağmur adında bir kızı olan sanatçı 2003 yılında Erçetin ile yollarını ayırdı. Üçüncü evliliğini 2014 yılında Birgül Orhon ile yapan şarkıcı aradığı mutluluğu bulamayıp boşanmıştı.

 

MÜZİĞE DÖNME NEDENİNİ AÇIKLADI

 

Yıllar sonra yeni şarkısı Depresyon'u piyasaya çıkaran Ozan Orhon geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu bir röportajda, müziğe dönme nedeninden bahsetmişti.

 

"EŞİM İÇİN MÜZİĞE BAŞLADIM”

 

Ünlü şarkıcı, "Gözden uzak, gönülden ırak oldu. Fakat şimdi geri döndüm. Müziğe küsmüş, depresyonda bir şekilde Kıbrıs'ta yaşarken üç yıl önce eşim Selcan'la tanışıp evlendik. Onun için İstanbul'a döndüm ve yine onun için müziğe başladım" şeklinde konuşmuştu.

 

"ZOR BİR HASTALIK SÜRECİNDEN GEÇTİ”

 

Eşi hakkında da dikkat çekici açıklamalarda bulunan Ozan Orhon, "Üç senedir evliyim ve onun sayesinde bütün mucizeleri görüyorum. İyi ki evlenmişim Selcan'la, iyi ki var. Eşim uzun ve çok zor bir hastalık sürecinden geçti. Hâlâ da zor zamanlardan geçiyor, ben ona desteğim. En büyük ilaç sevgidir, biz birbirimizi sevgiyle tedavi ettik. Eşim iyi, daha da iyi olacak" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı Ozan Orhon, tv8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Eşi hakkında konuşan Orhon, "Selcan'ın benim hayatımdaki değeri öyle büyük ki. Hani deseler ki 'canını verir misin?' Saniye düşünmem. Evlatlarım için bir de Selcan için saniye düşünmem. Boynumu istesinler boynumu koyarım masaya" dedi.

 

"KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİK VE TEDAVİYE BAŞLADIK”

 

Şarkıcı, "Ben duygusal bir adamım. Selcan Kıbırs'tan aldı getirdi beni hayata bağladı. Gerçek Ozan'ı yarattı. Bebeğimiz doğduktan sonra bazı şeylerden şüphelendik. Selcan'ın kanser olduğunu öğrendik ve tedaviye başladık" dedi.

 

"SONUNA KADAR YANINDA OLDUM”

 

Orhon sözlerine şöyle devam etti:

 

Eşimin yanında olmam gerekiyordu. Zor günde kaçan adam çoktur. Ben zor gününde eşimin sonuna kadar yanında oldum, yalnız bırakmadım. Sevgi en büyük tedavidir. Çünkü çok hassas ve ağır bir dönem. Onun sevgiyle, şefkatle hiç yormadan yanındaydım. O sevgiyle sarıldığınız zaman tedavi sürecini atlatmak daha kolay oluyor.



Etiketler: