Öykü Serter'den İzmir Depremiyle İlgili Siyasilere Çok Sert Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Öykü Serter, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzmir'deki deprem sonrası ile çıkan ödenek hakkında çok sert ifadeler kullanarak siyasilere göndermelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Öykü Serter, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzmir'deki deprem sonrası ile çıkan ödenek hakkında çok sert ifadeler kullanarak siyasilere göndermelerde bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Öykü Serter, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzmir'deki deprem sonrası ile çıkan ödenek hakkında çok sert ifadeler kullanarak siyasilere göndermelerde bulundu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Sarayın günlük harcaması 10 milyon, İzmir’e çıkan ödenek 5 milyon! "Milletin a. koyacağız" diyenlerin affedilen vergisi 425 milyon! "Ayda iyi köfte istiyor" diyen bakanını da al git ey iktidar! Susup duran ezik muhalefet, sen de çapsızlığını al git!" ifadelerini kullanan Serter sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;