Öykü Karayel'den Tepki! Çocuğumu Çekmeyin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile gündemde olan oyuncu Öykü Karayel, önceki gün Akmerkez'de görüntülenirken, muhabirlere gösterdiği çocuk tepkisiyle şaşırttı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile gündemde olan oyuncu Öykü Karayel, önceki gün Akmerkez'de görüntülenirken, muhabirlere gösterdiği çocuk tepkisiyle şaşırttı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran oyuncu Öykü Karayel, önceki gün Akmerkez'de görüntülenirken, muhabirlere gösterdiği çocuk tepkisiyle şaşırttı. 

 

Çocuğumu çekmeyin!

 

Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren Öykü Karayel, Akmerkez’de oğlu Roman ile görüntülendi. Roman, çocuk oyun alanında gönlünce eğlendi. Karayel, muhabirlere ilginç bir şekilde çıkıştı. Oyuncu Öykü Karayel 2018’de şarkıcı Can Bonomo ile evlenmiş, geçen yıl da oğulları Roman dünyaya gelmişti. Karayel ile Roman önceki gün Etiler Akmerkez’deydi. Eğlence merkezinde birlikte oyunlar oynadılar. Karayel muhabirleri görünce “Oğlumu çekmenizi istemiyorum. Çocuğumu çekmeyin” dedi. Hem Karayel hem de eşi Can Bonomo, Roman’ı sosyal medyada sık sık paylaştıkları için muhabirler bu çıkışa bir anlam veremedi.

 

oyku karayel den cocuk tepkisi sasirtti



Etiketler: