Otomate Uygulaması İle Otomobilinizin Servis İşlemleri Ekonomik Ve Tek Tık Uzakta!

'Otomate' ismiyle piyasaya sürülen yeni uygulama ile otomobilinizin her türlü servis ihtiyacı karşılaştırmalı olarak yetkili servislerden en ucuz seçeneklerle karşılanıyor. 

 

'Otomate' ismiyle piyasaya sürülen yeni uygulama ile otomobilinizin her türlü servis ihtiyacı karşılaştırmalı olarak yetkili servislerden en ucuz seçeneklerle karşılanıyor. 'Otomate' ismiyle piyasaya sürülen yeni uygulama ile otomobilinizin her türlü servis ihtiyacı karşılaştırmalı olarak yetkili servislerden en ucuz seçeneklerle karşılanıyor. 

 

otomate ile servis ihtiyaclariniz tek tus uzakta hem de karsilastirmali fiyat secenegiyle

 

Hızlı Şeffaf Güvenilir! 

 

Hızlı, şeffaf ve güvenilir şekilde otomobilinizin servis ihityaçlarını çözecek uygulamada sadece yetkili ve güvenilir servisler hizmet verecek. Kullanıcı memnuniyetine odaklı kaliteli hizmetleri şeffaf bir şekilde sunan uygulama aracınızın her türlü ihtiyacını en uygun şekilde çözmek için geliştirildi. Aracınız için en doğru hizmet ve ürünleri en uygun ekonomik seçeneklere dönüştüren uygulama ihtiyaçlarınızın karşılaştırılmalı olarak servis ücretlerini size anında ulaştırırken, daha tercih aşamasında daha az bütçe ile ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlayacak. Şimdilik ön talep toplayan uygulama yakında tam kapsamlı olarak hizmet vermeye başlayacak. 

 

Uygulamaya kayıt olmak için https://otomate.app  linkine tıklayabilirsiniz. 

 



Etiketler: