Otomate Uygulaması Hizmet Vermeye Başladı!

Servis, Hasar, Mekanik alanlarında otomobilinizin ihtiyaçlarını uygulama üzerinden araç sahipleriyle buluşturan ve anında en uygun fiyatı veren Otomate uygulaması hizmet vermeye başladı. 

 

Servis, Hasar, Mekanik alanlarında otomobilinizin ihtiyaçlarını uygulama üzerinden araç sahipleriyle buluşturan ve anında en uygun fiyatı veren Otomate uygulaması hizmet vermeye başladı. Servis, Hasar, Mekanik alanlarında otomobilinizin ihtiyaçlarını uygulama üzerinden araç sahipleriyle buluşturan ve anında en uygun fiyatı veren Otomate uygulaması hizmet vermeye başladı. 

 

otomate hizmet vermeye basladi

 

Hizmet vermeye başladı!

 

Zamanın değerli olduğu dijital çağda otomobil sahiplerinin en uygun zamanlarına uygun olarak randevu almayı sağlayan esnek randevu saatleri hizmeti, en uygun ekonomik fiyatı karşılaştırmalı olarak araç sahiplerine ulaştıran Otomate uygulaması hizmet vermeye başladı. 'Otomobilinizin dostu' sloganıyla dikkat çeken uygulama araç sahiplerine verdiği özel danışmanlık hizmeti ile birlikte otomobil sahiplerinin servis ihtiyaçlarına göre bakım, hasar ve mekanik konusundaki tüm ihtiyaçlarda bire bir görüşme sağlayarak araç sahiplerinin tüm süreç boyunca yanlarında oluyor. Otomate'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada "Otomate uygulaması ile otomobil sahiplerinin tüm servis ihtiyaçlarını kendilerine en uygun zamanda ve en ekonomik seçeneklerle çözmeyi amaçlıyoruz. Hizmet vermeye başladığımız şu günlerde bu proje konusunda ekibimizle birlikte oldukça heyecanlıyız. Artık Otomate uygulamız ile birlikte otomobil sahipleri için servis işlemleri yorucu ve stresli olmaktan çıkıyor." ifadeleri kullanıldı. 

 

Otomate'e üye olmak için https://otomate.app/



Etiketler: