Orhan Gencebay'dan Aleyna Tilki'ye Destek! Seni Takip Ediyorum Ve Seviyorum!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Orhan Gencebay önceki gün bir hotelde düzenlenen N1 Video Müzik Ödül Törenleri gecesinde Aleyna Tilki'ye "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülünü verirken kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Orhan Gencebay önceki gün bir hotelde düzenlenen N1 Video Müzik Ödül Törenleri gecesinde Aleyna Tilki'ye "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülünü verirken kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Orhan Gencebay önceki gün bir hotelde düzenlenen N1 Video Müzik Ödül Törenleri gecesinde Aleyna Tilki'ye "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülünü verirken kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

orhan gencebay dan aleyna tilki ye ovgu

 

Orhan Gencebay'dan Aleyna Tilki'ye övgü! 

 

Toplam on altı kategoride ödülün verildiği geceye sanatçıların şarkı ve sahne performansları damga vurdu. Gecenin sürprizi ise "En İyi Kadın Şarkıcı" seçilen Aleyna Tilki'nin ödülünü Orhan Gencebay'ın elinden alması oldu. Gencebay, Aleyna Tilki'ye "Seni seviyorum ve takip ediyorum. Bu ödülü sana verdiğim için çok sevindim" dedi ve genç sanatçıya destek verdi. Ödülünü alırken büyük heyecan yaşayan Aleyna Tilki ise "Bu ödülü sizin elinizden almak benim için onurdur" diyerek karşılık verdi. Aynı sahnede Orhan Gencebay da "Müziğin Efsaneleri Özel Ödülü"nü Ali Karacan'nın sekiz yaşındaki oğlu Ercüment Karacan'nın elinden aldı.

 

berfu yenenler eser evde cocuk bakiyor

 

Eser Yenenler evde çocuk bakıyor!

 

Oyuncu Eser Yenenler'in eşi olan Berfu Yenenler'de gecede "En İyi Influencer" ödülünü aldı. Ödülünü Behzat Gerçeker'den alan Berfu Yenenler'e eşi Eser Yenenler'in geceye neden gelmediği sorusu üzerine "Eser maalesef evde çocuklara bakmak zorunda, o buraya gelseydi ben gelemezdim" dedi.