Orçun Kaptan Damla Cercisoğlu İle Evleniyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Orçun Kaptan ile sevgilisi Damla Cercisoğlu'nun evlenecekleri belirtildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Orçun Kaptan ile sevgilisi Damla Cercisoğlu'nun evlenecekleri belirtildi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Orçun Kaptan ile sevgilisi Damla Cercisoğlu'nun evlenecekleri belirtildi. 

 

orcun kaptan damla cercisoglu ile evleniyor

 

Evleniyorlar!

 

Oyuncu Orçun Kaptan uzun zamandır aşk yaşadığı Damla Cercisoğlu nikah masasına oturuyor. Ekranların sevilen ismi Orçun Kaptan gönlünü meslektaşı Damla Cercisoğlu’na kaptırmıştı. Uzun zamandır aşk yaşayan çift evlilik kararı aldı. 10 Eylül'de nikah masasına oturmaya hazırlanan mutlu çiftin düğün davetiyesi büyük ilgi gördü.

 

Sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaşıp güzel haberi duyura Kaptan altına şu notu düştü: "Elbette "sahne dünyanın aynasıdır" ve elbette " pıtrak gibi çoğalmalıdır" Bunu hepimiz biliyoruz. Lakin iki oyuncu, üstelik biri yazar ve yönetmen, diğeri de eşine nazaran yazma gayreti gösteren (ki bu ben oluyorum) bir oyuncu... Böyle iki insanın davetiyesi bizce böyle olmalıydı. Oyun sananlar olmuş. Bakınız; İlk cümle. Sanmayanlar için bakınız. İkinci cümle."