Onur Tuna'nın Reha Özcan Paylaşımı Olay Oldu! İşte O Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Onur Tuna, Mucize Doktor dizisine yayınlanan son bölüm ile veda eden Adil Hoca karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Reha Özcan'a yaptığı paylaşım ile teşekkür etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Onur Tuna, Mucize Doktor dizisine yayınlanan son bölüm ile veda eden Adil Hoca karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Reha Özcan'a yaptığı paylaşım ile teşekkür etti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Onur Tuna, Mucize Doktor dizisine yayınlanan son bölüm ile veda eden Adil Hoca karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Reha Özcan'a yaptığı paylaşım ile teşekkür etti. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Reha Özcan'ın canlandırdığı "Adil Hoca" karakterinin kılığına giren ünlü oyuncu Özcan için "Büyüyünce @rehaozcanofficial olacağım. Yaptığı her abilik için, yaşımıza aldırmadan her seferinde bize içten güldüğü için ona ne kadar teşekkür etsem az…Birikenler baki. Güzel günlere kaçacağız Reha Abi’m." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

onur tuna reha ozcan