Onur Tuna İle Elif Doğan Aşk Mı Yaşıyor? İşte Detaylar!

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Tuna ile Çukur dizinde canlandırdığı gazeteci kız karakteriyle kariyerinde hızla yükselen ünlü oyuncu Elif Doğan arasında aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

 

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Tuna ile Çukur dizinde canlandırdığı gazeteci kız karakteriyle kariyerinde hızla yükselen ünlü oyuncu Elif Doğan arasında aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Onur Tuna ile Çukur dizinde canlandırdığı gazeteci kız karakteriyle kariyerinde hızla yükselen ünlü oyuncu Elif Doğan arasında aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

Yaklaşık bir buçuk aydır gözlerden uzak aşk yaşadığı öne sürülen, her iki taraf magazin kulislerinde konuşulan iddiaları yalanlamadı. Oyuncu Onur Tuna ve Elif Doğan’ı, Yasak Elma dizisinde aynı seti paylaşan oyuncu Sevda Erginci’nin tanıştırdığı ve ilişkilerinin mimarı olduğu konuşuluyor.

 

onur tuna elif dogan ile ask mi yasiyor