Onur Seyit Yaran'ın İspanya Tatili Gündem Oldu! Her Zamanki Gibi Parlıyorsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İspanya tatilinden kareleri paylaşırken çok sayıda yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İspanya tatilinden kareleri paylaşırken çok sayıda yorum aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İspanya tatilinden kareleri paylaşırken çok sayıda yorum aldı. 

 

onur seyit yaran in ispanya paylasimi sosyal medyada gundem oldu her zaman ki gibi parliyorsun

 

Sırada adını altın harflerle yazdırmak var!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İngilizce olarak "beni yakalayabilirsen yakala" ifadelerini kullanarak paylaştığı İspanya tatilinden kareleri takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran için takipçileri "Nasıl güzel geçtin İspanya sokaklarından, şimdi sırada adını altın harflerle yazdırmak var.. Hadi bakalım yaver gitsin", "Her zamanki gibi parlıyorsun onurseyityaran", "Çok iyisin" gibi yorumlarda bulundular. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada gündem oldu.