Onur Seyit Yaran Florya'da Mauro Icardi İle Buluştu! 'Okan Buruk'a Hayranım!'

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Galatasaray sevgisi ile tanınan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yaptığı ziyarette Mauro Icardi ile buluştuğu anları da içeren fotoğraflar paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Galatasaray sevgisi ile tanınan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yaptığı ziyaretten fotoğraflar paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

onur seyit yaran in galatasaray paylasimi begeni topladi okan buruk a hayranim

 

'Okan Buruk'a hayranım!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Florya Metin Oktay tesislerine yaptığı ziyaretten fotoğraflar paylaşan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran "Yıllar sonra Florya’da olmak harikaydı, çocukluğumda altyapısında oynadığım, tribünlerinde coştuğum Galatasaray ile iç içe olmak gurur verici. Bu güzel ve anlamlı ziyarette harika insanlarla tanıştım. Sevgili Galatasaray efsanesi Okan Buruk, Uefa kupasını aldığımız son penaltıdan sonra kramponların arkasına basarak sahaya koşuşunu izlediğim andan beri hayranınım:) imzaladığın forma evimin en güzel kenarında duvarda. Önümüzde kalkacak tonlarca kupa, alınacak zaferler var " ifadelerini kullanırken paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte ziyaretten çarpıcı görseller;

 

onur seyit yaran in galatasaray paylasimi begeni topladi okan buruk a hayranim

 

onur seyit yaran in galatasaray paylasimi begeni topladi okan buruk a hayranim