Onur Durmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Onur Durmaz kimdir? Son dönemde rol aldığı Kulüp ve Yargı dizileriyle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Onur Durmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Onur Durmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Onur Durmaz kimdir? Son dönemde rol aldığı Kulüp ve Yargı dizileriyle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Onur Durmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Onur Durmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Onur Durmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

onur durmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Onur Durmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Onur Durmaz kimdir? Onur Durmaz1990 yılının Haziran ayında dünyaya geldi, aslen Kocaeli'lidir. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz oyuncu ve tiyatrocu kimliÄŸinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak görevler almıştır. 1990 yılının Haziran ayında dünyaya gelen baÅŸarılı oyuncu doÄŸma büyüme aslen Kocaeli’lidir. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz oyuncu ve tiyatrocu kimliÄŸinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak ta çalışmalar gerçekleÅŸtirmiÅŸtir. Yönetmen yardımcılığı yaptığı sinema filmleri ise Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu isimli filmlerdir. Hadi Ä°nÅŸallah ve Niyazi Dört Nala adlı sinema filmlerinin ise cast direktörlüÄŸünü yapmıştır. Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu filmlerinde yönetmen yardımcılığı görevlerini üstlenen Durmaz, Hadi Ä°nÅŸallah ve Niyazi Dört Nala filmlerinde ise cast direktörlüÄŸü pozisyonunda yer almıştır. 2021 yılında ise baÅŸrollerini Pınar Deniz ve Kaan UrgancıoÄŸlu'nun üstlendiÄŸi Yargı dizisinin kadrosunda yer almıştır. 



Etiketler: