Onur Akay'dan Yılmaz Morgül'e Sert Sözler! 'Bırak Seni Halk Övsün!'

Magazin yazarı ve şarkıcı Onur Akay, Ateşe Düştüm şarkısına yaptığı yorumla gündem olan Yılmaz Morgül hakkında eleştirilerde bulundu. Yılmaz Morgül Ateşe Düştüm şarkısını okumuş ve çektiği klip, telif nedeniyle YouTube'den kaldırılmıştı.

 

Yılmaz Morgül son dönemin popüler şarkıcılarından Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını okumuş ve klip çekip YouTube'ye göndermişti. Ancak gelen telif üzerine klibi YouTube'den kaldırılmıştı. Magazin yazarı ve TSM sanatçısı Onur Akay, yazdığı yazıda Yılmaz Morgül'e yüklendi. Ünlü isim, bestecisinden izin bile almamışsın diyerek şu ifadeleri kullandı:

 

"Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısını söyleyip YouTube'a yüklediğinde de aynı şeyi yaptın. Şarkı kaldırıldı! Çünkü bestecisinden izin bile almamışsın. İşte yine senin cehaletin. Bu arada şarkının yorumu da hiç olmamış. Sana bağırarak okuyor diyenlere de 'Yılmaz Morgül'ün ses aralığı en üst seviyede olduğu için, siz benim bağırdığımı zannediyorsunuz.' demişsin. Ses aralığın geniş mi dar mı bırak takdiri halk yapsın, bırak seni halk övsün. İşte senin Bülent Ersoy ile farkın bu! Halk Bülent Hanım'a "Diva" diyor ama sen kendi kendine ses aralığım en üst seviyede diyorsun. Ve açıklama yaptıkça, kendini övdükçe de antipatik duruyorsun."