OnlyFans Yıldızı Coconut Kitty'nin İntiharı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Coconut Kitty takma isimli Diana Deets intihar etti.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Coconut Kitty takma isimli Diana Deets intihar etti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Coconut Kitty takma isimli Diana Deets intihar etti.

 

Marca gazetesinde yer alan habere göre 24 yaşında olduğu iddia edilen ama aslında çok daha küçük olduğu söylenen ve kullandığı filtrelerle pedofili hastalarının dikkatini çekmeye çalışmakla suçlanan sosyal medya fenomeni Diana Deets’in intihar ettiği belirtildi. Diana Deets’in Instagram sayfasından yapılan açıklamada “Deets’in karanlık kalbine fazla geldi” ifadeleri kullanılırken, neden intihar ettiği belirtilmedi.

 

onlyfans yildizi coconut kitty intihar etti

 

DailyMail’in haberine göre; Diana Deets’in intihar sebebinin depresyon ve psikolojik problemler olduğu belirtildi. Gazeteye göre Diana Deets’in servetinin 450.000 dolar olduğu belirtilirken bu paranın OnlyFans sitesindeki 5.4 milyon takipçisinden kaynaklandığı belirtildi.

 

Yapılan açıklamada Diana Deets’in kişiliği şöyle ifade edildi:

 

“Coconut geçtiğimiz pazar günü canını aldı. Coconut inat, güçlü ama aynı zamanda nazik biriydi. Bildiğimiz ve gördüğümüz en büyük kalbe sahipti. Çevresindeki herkesi kucaklamaya ve herkesin kazanmasını sağlamaya çalışırdı. Her zaman sokaktan hayvan sahiplendirdi.”

 

Diana Deets, sanatçılıktan yaşamını kazanamayınca Coconut Kitty karakterini yarattığını ifade etmişti: 

 

"O noktada 'Sanattan nasıl para kazanacağım?' diye düşünmeye başladım ve böylece dijital sanat yapmaya karar verdim. Coconut Kitty karakterini de böyle yarattım. Gerçek hayatta yaşayan bir anime kararkteri yaratmak istedim. Küçük çene, büyük gözler… Bunları kendi suretimde gerçekleştirdim çünkü kendi fotoğraflarımla oynuyorum. Bu sayede gerçek kimliğimi gizleyerek sanatımla para kazanabildim."
Son dönemde Diana Deets, kendi yaşını daha da küçük göstererek pedofillere hizmet etmekle suçlanıyordu. Fotoğraflarına yaptığı dokunuşların, kendisini çocuğa benzettiği öne sürülüyordu.