Ömür Gedik Twitter'da Neden TT Oldu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından Oscar ödül törenleriyle ilgili yaptığı yorumlar yüzünden trend topic (TT) oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından Oscar ödül törenleriyle ilgili yaptığı yorumlar yüzünden trend topic (TT) oldu. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme dair yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından Oscar ödül törenleriyle ilgili yaptığı yorumlar yüzünden trend topic (TT) oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı yorumlarda Oscar'a en iyi film dalında aday olan The Irishman'in hiçbir zaman vizyona girmediğini unutan ünlü şarkıcı yaptığı yorumda "Korsandan izlediğiniz filmlerle Oscar tahmini yapmayın. Film sinemada izlenir..." ifadelerini kullandı. Bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinin yoğun tepkisine maruz kalan ünlü şarkıcı ve yazar Twitter'da gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;