Ömür Gedik'ten Yeni Akit'in Hayvanseverler Seni Yer Haberine Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yeni Akit'in "Hayvanseverler Seni Yer!" haberine tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yeni Akit'in "Hayvanseverler Seni Yer!" haberine tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yeni Akit'in "Hayvanseverler Seni Yer!" haberine tepki gösterdi. 

 

Bu fotoğraf ne Allah aşkına!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yeni Akit'in "Hayvanseverler Seni Yer!" haberine tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sevgili Yeni Akit beni sevmiyorsunuz, ok , sorun yok, ama şu haberle bu fotoğraf ne Allah aşkına! Zombi makyajı yapmıştık bir çekim için, bulup bulup onu koyuyorsunuz. Hayvanseverler zombiyi mi yiyecek? Ayrıca hayvanseverlere canım feda. Bu da bilinsin" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı ve yazar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

omur gedik yeni akit in hayvanseverler seni yer haberine isyan etti