Ömür Gedik'ten Süleyman Soylu'ya Sokak Hayvanlarıyla İlgili İstek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sokak hayvanlarıyla ilgili talimatını yenilemesi için istekte bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sokak hayvanlarıyla ilgili talimatını yenilemesi için istekte bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sokak hayvanlarıyla ilgili talimatını yenilemesi için istekte bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sayın bakanım, sokak canları için besleme yapan ve evdeki köpeklerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kapı önlerine çıkan hayvanseverlere ceza yazılmaması konusundaki talimatınızı tekrarlarsanız çok seviniriz. " ifadelerini kullanan Gedik, hayvanseverlerden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;