Ömür Gedik'ten Seray Sever Paylaşımı! İkizler İçin Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seray Sever'in anneliği ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seray Sever'in anneliği ile ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seray Sever'in anneliği ile ilgili açıklamalar yaptı.

 

Ben bugün teyze oldum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seray Sever'in anneliği ile ilgili açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seray Sever'in anneliği ile ilgili "Dünyanın kalbi, kendi en güzel insanı benim kız kardeşim ve ben bugün teyze oldum" ifadelerini kullanan Gedik, sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

omur gedik ten anne olan seray sever paylasimi