Ömür Gedik'ten Gaziantep'te Yaşanan Katliam Gibi Kazayla İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gaziantep'te yaşanan katliam gibi kazayla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gaziantep'te yaşanan katliam gibi kazayla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gaziantep'te yaşanan katliam gibi kazayla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

 

Allah hepimizin yardımcısı olsun!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gaziantep'te yaşanan katliam gibi kazayla ilgili "Dün #Gaziantep #Mardin de yaşanan kazalar buzdağının ucu. Lüks markalar otomobillerine 180 km hız sınırı getirmişken, millet teneke arabalarla 200’lerin üstünde uçuyor. Frene basmayı iktidarsızlık olarak gören bilinçsiz insanlarla Allah insan hayvan hepimizin yardımcısı olsun" ifadelerini kullanan Gedik sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

omur gedik ten dikkat ceken gaziantep kaza yorumu



Etiketler: