Ömür Gedik'ten Dikkat Çeken İzmir Depremi ve 2020 Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve köşe yazarı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada 2020 yılında yaşanan felaketler ve İzmir depremiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve köşe yazarı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada 2020 yılında yaşanan felaketler ve İzmir depremiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve köşe yazarı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada 2020 yılında yaşanan felaketler ve İzmir depremiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Korona, felaketler, savaşlar, deprem...Sorun 2020 değil, sorun doğayı mahvetmiş olmamız, sorun üçkağıtçı olmamız, sorun vicsansız olmamız, sorun yapıcı değil yıkıcı olmamız. Sorun insan, 2020 değil." ifadelerini kullanan Gedik bu paylaşımıyla gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;