Ömür Gedik'ten Dikkat Çeken Asiye Ateş Açıklaması!

Ömür Gedik pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Ömür Gedik Asiye Ateş hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Ömür Gedik pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Ömür Gedik Asiye Ateş hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Ömür Gedik pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş hakkında neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş hakkında açıklamalarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili "Pitbull saldırısına uğrayan küçük kız için çok üzgünüm, umarım sorunsuz iyileşir, her türlü yanında olacağız. Diğer yanda bu canları saldırgan yetiştiren, üstelik tasmasız ve ağızlıksız gezdiren insanlara @hacikodernek olarak dava açacağız. Bütün canlılar içine doğdukları özgür alanda belli kurallar dahilinde yaşama hakkına sahiptir. Bir kaç üzücü olayı emsal alıp bir türün tamamının özgürlüğünü alacaksak buna bir çok üzücü olayın sebebi insandan başlanmasını ve hepimizin barınaklara hapsedilmesini talep ediyorum." ifadelerini kullanan Gedik sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o açıklama;

 

omur gedik pitbull saldirisina ugrayan asiye ates ile ilgili aciklama yapti