Oktay Çubuk'tan Dikkat Çeken Seçim Paylaşımı!

Adım Farah dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Oktay Çubuk Twitter sayfasından yaptığı seçim paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Adım Farah dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Oktay Çubuk Twitter sayfasından yaptığı seçim paylaşımı ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Oktay Çubuk Twitter sayfasından yaptığı seçim paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim için önce "Kazanacağız çok sıkıldık artık bu saçmalıklardan, çağ dışı şeylere şahit oluyoruz yine… Bu insanlara çektirdiğiniz valla yeter, bizi bi salın. Sandıkları ve oylarımızı koruyan güzel insanlara da sevgiler, saygılar…." ifadelerini kullanan Çubuk seçim sonuçlarının Erdoğan 49.42 oranında oy, Kılıçdaroğlu'nun 44.95 oranında oy almasıyla seçimin yüksek ihtimalle ikinci tura kalması sonrası "Şaşkınız ve üzgünüz belki ama umudumuzu kaybetmek şu noktada yanlış bi hareket olur bence. Büyük değişimler sancılı olabilir, şimdi olmadıysa ikinci turda kazanacağız çünkü başka şansımız yok. Hemen inancınızı kaybedip birbirinize düşmeyin arkadaşlar" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım,

 

oktay cubuk tan dikkat ceken secim aciklamasi