Okan Karacan'dan Sorun Yaşadığı Eski Eşi İle İlgili Açıklama! 'Geçmişe Geçmiş Diyoruz!'

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Zeynep Kadıoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalarda alacaklarını alamadığını ifade eden ve sert açıklamalarda bulunan ünlü TV yıldızı ve yapımcı Okan Karacan önceki gün objektiflere yansırken eski eşiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Zeynep Kadıoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalarda alacaklarını alamadığını ifade eden ve sert açıklamalarda bulunan ünlü TV yıldızı ve yapımcı Okan Karacan önceki gün objektiflere yansırken eski eşiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Oyuncu ve sunucu Okan Karacan, 2014'te dünyaevine girdiği eşi Zeynep Kadıoğlu'ndan geçtiğimiz ocak ayında ani bir kararla boşanma kararı almıştı. Okan Karacan, eski eşi ile arasındaki husumetin sorulması üzerine şaşırtan bir açıklamaya imza attı.

 

'2. Sayfa' programının haberine göre; Karacan, "Alacaklarımı bir senedir vermiyorlar. Telefonlarımı engellediler, bana yabancı madde kullanıyorsun diyerek şantaj yapıyorlar. Ben şeker hastası bir insanım, alkol almıyorum, yabancı madde kullanmıyorum" diye konuşmuştu. Okan Karacan, önceki akşam Taksim’deki bir otelde gerçekleşen 'Top Model Of Universe'e katıldı. Ünlü isim, “Oğlumla puanlama yapmaya geldik. Keyifler yerinde” dedi. Boşandığı eşi Zeynep Kadıoğlu ile yaşadığı sorunlarla ilgili konuşması istenen oyuncu, duyanları şaşırtan şu açıklamayı yaptı:

 

Her şey yolunda, hiçbir problem yok. Zeynep Hanım beni çok seviyor, ben onu çok seviyorum. Her ailede olabilir. Geçmişe geçmiş diyoruz. Güzel hayatımıza devam ediyoruz. Bundan sonra barışma var diyoruz.



Etiketler: