Okan Bayülgen'den Sesli Kitap Önerisi! Daha Tanışmamışlar İçin Muhteşem Başlangıç!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızı Okan Bayülgen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda henüz sesli kitap ile tanışmamış kişiler için önerilerde bulunurken, Orwell'den "Hayvan Çiftliği" isimli eserin mutlaka dinlenmesi gerektiğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızı Okan Bayülgen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda henüz sesli kitap ile tanışmamış kişiler için önerilerde bulunurken, Orwell'den "Hayvan Çiftliği" isimli eserin mutlaka dinlenmesi gerektiğini belirtti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Okan Bayülgen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda henüz sesli kitap ile tanışmamış kişiler için önerilerde bulunurken, Orwell'den "Hayvan Çiftliği" isimli eserin mutlaka dinlenmesi gerektiğini belirtti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Orwell'in Hayvan Çiftliği "dinlemek" için harika! Böyle bir alışkanlığınız yoksa başlamak için en iyi tercih olabilir. Hayal gücünü uyandıran, ilham veren, çok iyi yazılmış, Türkçemize üstün bir şekilde çevrilmiş bu eseri bir çırpıda dinleyecek, dinlemekle kalmayacaksınız?" ifadelerini kullanan Bayülgen sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,