Okan Bayülgen'den Dikkat Çeken Açıklamalar! Yaşadığı Krizi Anlattı!

Youtube'da ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan'ın hazırlayıp sunduğu "Gör Beni" isimli programa katılan ünlü sunucu Okan Bayülgen, yaptığı açıklamada Diriliş Ertuğrul dizi ekibi ile yaşadığı krizi anlatırken kullandığı ifadeler gündem oldu. 

 

Youtube'da ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan'ın hazırlayıp sunduğu "Gör Beni" isimli programa katılan ünlü sunucu Okan Bayülgen, yaptığı açıklamada Diriliş Ertuğrul dizi ekibi ile yaşadığı krizi anlatırken kullandığı ifadeler gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Okan Bayülgen, Youtube'da ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan'ın hazırlayıp sunduğu "Gör Beni" isimli programa katılırken burada yaptığı açıklamada Diriliş Ertuğrul ekibiyle yaşadığı krizi anlattı. 

 

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Gör Beni programına konuk olan Okan Bayülgen, Altın Kelebek ödüllerini sunarken Diriliş Ertuğrul dizisi ekibiyle yaşadığı krizin ardından Cumhurbaşkanı'na şikayet edildiğini ve 2.5 sene işsiz bırakıldığını söyledi. Bayülgen, "4 tane iş yeri sahibi oldum. Sırf onlar beni şikayet ettiler ve 2.5 sene işsiz kalmama neden oldular diye ben kendime her gün gidebileceğim bir iş yeri yaptım" dedi.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.