Oğuzhan Uğur Eski Sevgilisi Müjde Uzman İle İlgili İlk Kez Konuştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni, müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Uğur, katıldığı bir programda eski sevgilisi Müjde Uzman ile ilgili ilk kez konuştu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni, müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Uğur, katıldığı bir programda eski sevgilisi Müjde Uzman ile ilgili ilk kez konuştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni, müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Uğur, katıldığı bir programda eski sevgilisi Müjde Uzman ile ilgili ilk kez konuştu.  

 

oguzhan ugur mujde uzman ile ilgili ilk kez konustu

 

Tutkulu bir ilişki yaşadık!

 

Oğuzhan Uğur, katıldığı programda eski sevgilisi Müjde Uzman ile ilgili ilk kez konuştu. Uğur, “Biz hiç ex olmadık bu kız arkadaşımla. O yüzden hep next’i zorladık. Biz EKG cihazi gibiydik, sürekli hareketli, dümdüz olsak zaten aşk ölecek dedik, o yüzden tutkulu bir ilişki yaşadık.”

 

Uğur, sözlerine şöyle devam etti: “Hayatıma öyle bir kadının girmesi, bu kadar meselesi olması, bir ateş de olsa bu kadar dumanı tütmesi çok hoşuma gidiyor çünkü yıllarca sevgilim olmamıştı, bana bir ruh verdi kadın, artık yediğim yemekten keyif alıyorum, gün batımını izliyorum artık, gün batımıyla ilgilenmezdim ama kadın girdi hayatıma artık gün batımını izliyorum, o yüzden benim için finali ayrılık da olsa çok saygı duyduğum bir ilişkiydi. O yüzden çok teşekkür ederim kendisine.”