Oğuzhan Uğur'dan Ermenistan'a Ağır Gence Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Ermenistan'ın Gence'deki sivilleri hedef alan füze saldırısı için çok sert tepkide bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Ermenistan'ın Gence'deki sivilleri hedef alan füze saldırısı için çok sert tepkide bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Ermenistan'ın Gence'deki sivilleri hedef alan füze saldırısı için çok sert tepkide bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Kaybedeceğini anlayınca belden aşağı vurmak… Hitler’in kaybedeceğini anladığı an soykırımı hızlandırması, Yunanın kaçarken köy yakması gibi… Pisleşmek dersin hafif kalır. Vahşilik desen az… Bu resmen AYIP. Ağır laftır anlamını bilene. " ifadelerini kullanan Uğur'a sosyal medyada takipçileri yoğun destek verdi. 

 

İşte o paylaşım;