Oğuzhan Uğur'dan Duygu Özaslan Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Duygu Özaslan'ı sahanda yumurtaya sunny side up dediği için eleştirenlere cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Duygu Özaslan'ı sahanda yumurtaya sunny side up dediği için eleştirenlere cevap verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Duygu Özaslan'ı sahanda yumurtaya sunny side up dediği için eleştirenlere cevap verdi.

 

Sürekli cümlelerine yükleniyorsunuz bu kızcağızın!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sürekli cümlelerine yükleniyorsunuz bu kızcağızın. Takipçileri onu kurduğu cümleler için mi takip ediyor sanki, siz neden takılıyorsunuz? Ha kilo alır, sivilcesi, selüliti çıkar onu tartışın. O olur. Bütün konu o çünkü. İzlemek kâfi. Siz bi de dinliyorsunuz. Ayıp " ifadelerini kullanan Uğur bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;