Oğuzhan Uğur Astrolog Dinçer Güner'in Küfürlü Sözleri İçin Ne Dedi?

Oğuzhan Uğur astrolog Dinçer Güner'in küfürlü sözleri için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda astrolog Dinçer Güner'in canlı yayında söylediği küfürlü sözler için yorumda bulundu. Peki Oğuzhan Uğur astrolog Dinçer Güner'in küfürlü sözleri için ne dedi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Oğuzhan Uğur astrolog Dinçer Güner'in küfürlü sözleri için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda astrolog Dinçer Güner'in canlı yayında söylediği küfürlü sözler için yorumda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda astrolog Dinçer Güner'in canlı yayında söylediği küfürlü sözler için yorumda bulundu. Peki Oğuzhan Uğur astrolog Dinçer Güner'in küfürlü sözleri için ne dedi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Oğuzhan Uğur astrolog Dinçer Güner'in küfürlü sözleri için ne dedi?

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda astrolog Dinçer Güner'in TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında yeni yıla nasıl gireceğiz sorusuna verdiği "s..i tutarak" sözlerine yorum yapan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur sözler için "Daha iyi özetlenemezdi." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;