Oğulcan Engin'den Miray Daner Açıklaması! Aşk Fedakarlık İster!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, önceki gün sevgilisi Miray Daner ile objektiflere yansırken yaptığı aşk açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, önceki gün sevgilisi Miray Daner ile objektiflere yansırken yaptığı aşk açıklamasıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, önceki gün sevgilisi Miray Daner ile objektiflere yansırken yaptığı aşk açıklamasıyla gündem oldu. 

 

ogulcan engin den miray daner ile ilgili ask aciklamasi

 

Aşk Fedakarlık İster!

 

Aşkları tam gaz devam eden Miray Daner ile Oğulcan Engin, önceki gün Yeniköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.Basın mensuplarının "Miray Hanım sürekli sette. Şimdi de Edirne'de yeni bir dizi çekimine başlayacak. Bu sizin için zor oluyor mu?" sorusuna "Aşk fedakârlık ister" yanıtını veren Engin, genç oyuncuya aşkını bir kez daha ilan etti.Oğulcan Engin, özel hayatıyla gündemden düşmeyen annesi Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile nikâh törenine katılmadığının hatırlatılması üzerine sessizliğini korudu.