Oğlu Cinsiyet Değiştirmişti! Çiçek Dilligil'den Ayda'ya Doğum Günü Mesajı!

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirmeye karar vermişti. Amerika'da yaşayan Öztoprak, adını "Ayda" olarak değiştirdi. Çiçek Dilligil, sosyal medya hesabında Ayda'nın doğum gününü kutladı.

 

Oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme kararıyla gündeme gelmişti. 1997 yılında dünyaya gelen Ardahan Öztoprak eğitimi için Amerika'ya gitmişti. Amerika'da yaşayan Öztoprak'ın cinsiyet geçişi yapmaya karar verdiği öğrenildi.

 

"ADI ARTIK AYDA”

 

Çiçek Dilligil konuyla ilgili "26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor. Önemli kliniklerden de destek alıyor" açıklamasında bulunmuştu.

 

Çiçek Dilligil, Ayda'nın doğum gününü sosyal medya hesabında duygusal bir mesajla kutladı.

 

oglu cinsiyet degirtirmisti cicek dilligil den ayda ya dogum gunu mesaji

 

Oyuncu paylaşımına şu notu düştü:

 

"Dünyamın en güzel fotoğrafı. Benim hasretim, güzelliğim, canımın parçası, kahkaham, gözyaşım, ömrü. Ben şu hayatta en çok senin annen olmayı sevdim. Ömrün sağlıklı, mutlu, huzurlu, dileğince geçsin benim güzel Ayda’m... İyi ki doğmuşsun ve iyi ki bizi seçmişsin."