Nurgül Yeşilçay Yükselen Altın Fiyatları Sonrası Asmalı Konak Sahnesini Paylaştı! Gündem Oldu!

Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yükselen altın, dolar ve euro fiyatları sonrası yaptığı Asmalı Konak paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yükselen altın, dolar ve euro fiyatları sonrası yaptığı Asmalı Konak paylaşımı ile gündem oldu. Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yükselen altın, dolar ve euro fiyatları sonrası yaptığı Asmalı Konak paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından Asmalı Konak dizisindeki takı töreni sahnesinden bir fotoğraf paylaşarak dolar ve altın fiyatlarındaki yükselişe gönderme yaptı. Son günlerde yükselişe geçen dolar 23 lirayı, gram altın bin 456 lirayı aşarak rekor kırdı. Piyasadaki hareketlilik sürerken oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından Asmalı Konak dizisindeki takı töreni sahnesinden bir fotoğraf paylaştı.

 

nurgul yesilcay in asmali konak paylasimi olay oldu

 

YILLAR ÖNCEKİ DİZİ SAHNESİNİ PAYLAŞTI

 

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayımlanan Veda Mektubu dizisinde başrol oynayan Yeşilçay, 2002-2003 yılları arasında yayınlanan Asmalı Konak'taki Özcan Deniz'le takı töreni sahnesinden bir fotoğraf paylaşarak "Günün fotosu" notunu yazdı. Yeşilçay paylaşımına dolar ve altın emojisi koydu.