Nurgül Yeşilçay Sette Kaza Yaptı! Peki Sağlık Durumu Nasıl?

FOX TV'de yakında başlaması beklenen "Son Nefesime Kadar" dizisinde canlandıracağı polis karakteri için çalışmalarını sürdüren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sette kaza yaptı. Peki sağlık durumu nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

FOX TV'de yakında başlaması beklenen "Son Nefesime Kadar" dizisinde canlandıracağı polis karakteri için çalışmalarını sürdüren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sette kaza yaptı. Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sette kaza yaptı. Peki sağlık durumu nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Fren yerine gaza bastı iddiası! 

 

"Son Nefesime Kadar" adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlana ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın başına talihsiz bir kaza geldiği öğrenildi. Yeşilçay, sette bir kaza yaşadı. Dizide bir polise hayat veren Yeşilçay, sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken, araçta fren yerine gaza bastığı iddia edildi. Nurgül Yeşilçay'ın rol arkadaşına arkadan hafif çarptığı ve sonra aracın direksiyon hakimiyetini kaybettiği öne sürüldü. Yeşilçay, ağaca çarparak durabildi. Yeşilçay'ın dudağı patlarken, araçtaki kameraman da kafasını kamerasına çarptı.

 

nurgul yesilcay sette kaza yapti