Nükhet Duru'dan Çarpıcı Açıklamalar! Detone Olsak Dayak Yerdik!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Nükhet Duru katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Nükhet Duru katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Nükhet Duru katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. 

 

Konuk olduğu bir programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Nükhet Duru, "Ben başladığım dönem öyle küçük bir detone olsun dayak yerdik biz orkestra şefinden" dedi. Türk pop müziğinin usta isimlerinden Nükhet Duru, sanatçı dostu İpek Tuzcuoğlu’nun YouTube’da yayınlanan “Hayatıma Dokunanlar” programına katıldı. İpek Tuzcuoğlu’nun “Günümüzde anlamlı sözler ve ritimler kalmamasını neye bağlıyorsun?” sorusuna cevap veren Duru, şöyle konuştu:

 

“Teknolojiye çok yapıştık. Doğru kullanmıyoruz. İyi şarkı çıkmama nedeni o güzel aşklar yok. Sevmeden sevişmeler dönemi diyorum ben. Bu tabii şarkının ve hayali geliştirecek olayların varlığını yok ediyor. Sadece müziğin matematiksel gerçeği kalıyor. Ben takılmadım öyle bir şeye. Hiçbir şey hakiki değil.”

 

"DETONE OLSAK DAYAK YERDİK”

 

Seslerin oynandığına değinen Nükhet Duru, “Nerede duysanız tanıyacağınız sesler kalmadı. Saçlar, kıyafetler, davranışlar aynı. Sesler de zaten stüdyo marifetiyle düzenlenmiş. Ben başladığım dönem öyle küçük bir detone olsun dayak yerdik biz orkestra şefinden” diye konuştu.



Etiketler: