Nisa Bölükbaşı'ndan Yeni Dizi Projesi! Yeni Dizi Projesi Ne?

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasını birincilikle tamamlayan ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, TRT için yakında çekimleri başlayacak olan “Koyu Beyaz” isimli dizi projesinde yer alacak.

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasını birincilikle tamamlayan ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, TRT için yakında çekimleri başlayacak olan “Koyu Beyaz” isimli dizi projesinde yer alacak. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı TRT için yakında çekimleri başlayacak olan “Koyu Beyaz” isimli dizi projesinde yer alacak. 

 

Yeni dizi projesi için geri sayıma geçti!

 

Diman Arcana'nın haberine göre; Nisa Bölükbaşı’dan sürpriz proje! Survivor 2022 All Star sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı’nın TRT Dijital için yakında çekimlerine başlanacak olan “Koyu Beyaz” isimli dizi projesinde yer alacak. 2023 itibariyle çekimlerine başlanacak olan ve başrolünde Atakan Hoşgören’in de olduğu dizi projesinde Nisa Bölükbaşı da yer alacak