Nisa Bölükbaşı İle Batuhan Karacakaya'nın Aşkı Memnu Diyaloğu Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile aynı yarışmada üçüncü olan Batuhan Karacakaya'nın Aşkı Memnu diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile aynı yarışmada üçüncü olan Batuhan Karacakaya'nın Aşkı Memnu diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde imza attığı reklam projeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile aynı yarışmada üçüncü olan Batuhan Karacakaya'nın Aşkı Memnu diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Twitter'da gerçekleşen mesajlaşmada Nisa Bölükbaşı Batuhan Karacakaya'yı etiketleyerek "sınavımda Aşk-ı memnu soruları geldi, artık her şeye hakimim yengeeemm  Fakir mi oluyoruz?" ifadelerini kullanırken Batuhan Karacakaya Bölükbaşı'nın bu sözlerine "Daha neler  o kadar anlattik adada sinavi gecmeden gelme" ifadeleriyle karşılık verdi. Kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda etkileşim alan diyalog sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o diyalog;

 

nisa bolukbasi ile batuhan karacakaya nin aski memnu diyalogu ilgi cekti