Nilgün Belgün'ün Beyaz Bikinili Nostalji Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilgün Belgün Instagram sayfasından yaptığı beyaz bikinili 90'lar nostalji paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilgün Belgün Instagram sayfasından yaptığı beyaz bikinili 90'lar nostalji paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilgün Belgün Instagram sayfasından yaptığı beyaz bikinili 90'lar nostalji paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. 

 

nilgun belgun un beyaz bikinili 90 lar nostalji paylasimi begeni topladi

 

Beyaz bikinili nostalji paylaşımı beğeni topladı!

 

Instagram sayfasından 90'lı yıllarda çekilmiş beyaz bikinili pozunu paylaşan ünlü oyuncu Nilgün Belgün "Albümden …Yıl 90 lar yazı Bodrum Torba Benim en sevdiğim yıllar…Şarkı değişmez:) Canım arkadaşım Ferdi Özbeğen de biraz ilerde oturuyordu yanımızda" ifadelerini kullandı. Paylaşım için takipçilerinden "Ah o eski şarkılar ne kadar da güzeldi Harikasınız Nilgün Hanımcığım enerjiniz hiç tükenmesin", "Nur içinde yatsın. Torba nin o yıllardaki muhteşemliği.", "Maşallah Nilgün Hanım çok çokkk güzel bir foto harikasınız..", "Ayy Ferdi Özbeğen Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın cokkk severdim", "Taş hala taş enerjinize hayranım" gibi yorumlar alan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun ilgi gördü.