Nilgün Belgün'den Metin Akpınar'a Destek! 'Kızlarıyla BaÅŸ BaÅŸa Bırakalım!'

Ünlü sanatçı Nilgün Belgün sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Metin Akpınar'a destek verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Ünlü sanatçı Nilgün Belgün sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Metin Akpınar'a destek verirken çarpıcı ifadeler kullandı. Ünlü sanatçı Nilgün Belgün sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Metin Akpınar'a destek verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Göksel ÖzdoÄŸdu ile 62 yıldır evli olan Metin Akpınar'ın, yıllar önce yaÅŸadığı evlilik dışı iliÅŸkiden ikiz kızları olduÄŸu ortaya çıktı. Kızı Duygu NebioÄŸlu'nun açıklamalarının ardından günlerdir gündemden düÅŸmeyen usta sanatçıya, meslektaşı Nilgün Belgün'den nostaljik bir fotoÄŸrafla birlikte destek mesajı geldi. Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaÅŸadığı evlilik dışı iliÅŸkiden ikiz kızları olduÄŸu ortaya çıktı. Kızlarından Duygu NebioÄŸlu, DNA testi ve geçtiÄŸimiz günlerde sonuçlanan mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduÄŸunu resmiyete kavuÅŸturdu.

 

"ÇOCUKLARIM OLARAK KABUL ETTÄ°M”

 

Söz konusu haberlerin basına yansıması üzerine sessizliÄŸini bozan Akpınar, "36 yıl önce Antalya'da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kiÅŸiyle sadece bir gecelik beraberliÄŸim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüÅŸtük ne de haberleÅŸtik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeÅŸler bana ulaşıp babalarının ben olduÄŸumu söylediler. Elbette çok ÅŸaşırdım ve sarsıldım. Kızlarımdan öÄŸrendiÄŸime göre bir yetiÅŸtirme yurdunda kalmışlar, altı yaşındayken de NebioÄŸlu Ailesi tarafından evlat edinilmiÅŸler. 20 yaşına geldiklerinde ise biyolojik ailelerini bulmak istemiÅŸler. Kendilerini ilk tanıdığımdan itibaren çocuklarım olarak kabul ettim" ifadelerini kullandı.

 

"KARDEŞİ DE NÜFUSUMA GEÇECEK”

 

Hepimiz açısından en saÄŸlıklı ÅŸekilde iliÅŸkimizi sürdürmek için karşılıklı çaba sarf ettik. Bu ÅŸekilde yolumuz kesiÅŸtikten sonra onlara, eÅŸim Göksel ile birlikte elimizden geldiÄŸince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık. Bunca yıldan sonra gelen bu haberin ardından onların beklediÄŸi ve umduÄŸu baba olmam kolay deÄŸildi. Ä°liÅŸkimizi kendimize bir yol bularak sürdürmeye çalıştık. 2023 yılına geldiÄŸimizde aramızdaki bağı resmiyete kavuÅŸturmayı tercih ettiler. Ä°tirazım olmadı ve kamuoyunu meÅŸgul eden dava süreci baÅŸladı. Bu dava sırasında davayı zora sokacak herhangi bir çabam olmadı. Hukuki prosedürler tamamlandıktan sonra 13 Ekim 2023 günü itibariyle Duygu benim nüfusuma geçti, hukuki iÅŸlem tamamlanınca kardeÅŸi de geçecek.

 

nilgun belgun den metin akpinar a destek

 

"ÇEKTİĞİ ACILARDAN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜM”

 

Metin Akpınar, "Kızlarımı tanımamdan itibaren bugüne kadar onları kabullenmemde ve onlara karşı duygularımda bir deÄŸiÅŸiklik olmadı. Bu dava sürecinin de buna olumsuz bir etkisi yoktur. Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiÄŸi acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eÅŸim Göksel Akpınar'ı üzdüÄŸüm için özür diliyorum. En önemlisi anlamsız bir ÅŸekilde üzdüÄŸüm halkımdan özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doÄŸru yaÅŸanmıyor" açıklamasını yaptı.

 

Günlerdir gündemden düÅŸmeyen Metin Akpınar'a, meslektaşı Nilgün Belgün'den destek geldi. Usta oyuncu, sosyal medya hesabından Akpınar ile bir karesini paylaÅŸtı.

 

Bu fotoÄŸraf 1976 yılında DevekuÅŸu Kabarede ilk profesyonel oyunculuÄŸumu sergilediÄŸim 'Haneler' adlı oyunun müzik provasından.Benim için anısı ve deÄŸeri çok büyüktür. Metin Akpınar benim hem ustam hem patronum hem de sahne partnerimdi o yıllarda.Son zamanlarda hiç olmadığı kadar özel hayatıyla ilgili gündemde.Her insanın yaÅŸamında hataları, yanlışları olduÄŸu gibi sanatçıların da olabilir. Herkes hatasından ve yanlışından kendi sorumludur ve bedelini de kendi öder. ÖdemiÅŸtir de.Metin Akpınar sanatıyla yıllarca halkı gülümsetmiÅŸ, yüzünü güldürmüÅŸ bir aktördür. Åžu anda 82 yaşında olan bir sanatçının artık üstüne gitmemeli. Zaten yaÅŸadıklarından yeterince üzülen bu adamın daha fazla saygınlığını yıpratmamalı itibarsızlaÅŸtırmadan daha fazla üzülmesine neden olmadan konuyu kapatıp onu kızlarıyla baÅŸ baÅŸa bırakmalı diye düÅŸünüyorum.Çünkü biliyorum ki bu deÄŸerli insanların yeri asla dolmuyor.Onları yaÅŸarken güzel anmak deÄŸerini bilmek zorundayız.Bunları eski bir dost olarak ustasından çok ÅŸey öÄŸrenen bir öÄŸrenci olarak söylemek istedim.Hassas bir durum ve asla dedikodu malzemesi yapılacak bir olay deÄŸil.