Nilgün Belgün'den Dikkat Çeken Büyükada Ve Kulüp Dizisi Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Büyükada ve Kulüp dizisiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Büyükada ve Kulüp dizisiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Büyükada ve Kulüp dizisiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Büyükada benim çocukluğumda en kıymetli yerdi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Büyükada ve Kulüp dizisiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Büyükada için "Büyükada benim çocukluğumda en kıymetli yerdi. Sokaklarda dans edilen Rum Ermeni Musevi dostlarla kardeşte yaşadığımız bir ada kültürü vardı. Komşularımızla neşe içinde geçirdiğimiz ada turları yaptığımız bayramlar. ”Kulüp” dizisi belki de bu yüzden beni çok etkiledi." ifadelerini kullanan Belgün sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

nilgun belgun den dikkat ceken buyukada ve kulup dizisi aciklamasi