Nihat Hatipoğlu Evli Adamlara Aşık Olmayın Dedi!

Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programlarıyla Ramazanda merak edilen konularda vatandaşlara bilgiler veren ünlü ihaliyatçı Nihat Hatipoğlu, programında aşık olmak günah mı diyen izleyicisine cevap verirken doğru aşk günah değil ama evli adam veya kadınlara aşık olmayın dedi. 

 

Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programlarıyla Ramazanda merak edilen konularda vatandaşlara bilgiler veren ünlü ihaliyatçı Nihat Hatipoğlu, programında aşık olmak günah mı diyen izleyicisine cevap verirken doğru aşk günah değil ama evli adam veya kadınlara aşık olmayın dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü ihaliyatçı Nihat Hatipoğlu, programında aşık olmak günah mı diyen izleyicisine cevap verirken doğru aşk günah değil ama evli adam veya kadınlara aşık olmayın dedi.

 

Aşık olmak günah mı hocam diyen izleyicisine cevap veren Hatipoğlu "Aşık olmak günah değil ama evli adamlara hanımlara aşık olmayın bir sürü bekar insan var" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o anlar;