Nihat Doğan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Nihat Doğan kimdir? Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yorumcu Nihat Doğan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nihat Doğan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Nihat Doğan kimdir? Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yorumcu Nihat Doğan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yorumcu Nihat Doğan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nihat Doğan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

nihat dogan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Nihat Doğan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Nihat Doğan kimdir? 13 Şubat 1976 yılında İstanbul'da doğan Nihat Doğan, aslen Kürt asıllıdır. Türk halk müziği şarkıcısı olan Doğan, 11 yaşında babasını kaybetmiştir. Aile büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istenen ünlü isim İstanbul'da kalmayı tercih etmiştir. Nihat Doğan kimdir, Nihat Doğan, 5 Mayıs 1973 tarihinde fakir bir ailenin çocuğu olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Muş’un ünlü Batıkan aşiretindendir. On bir yaşındayken babasını kaybetti. Liseyi avcılarda bitirdi. Avcılar’daki bir çay bahçesinde şarkı söylemeye başladı. Bir sene Almanya’da kaldı. Müzik kariyerine ilk albümümünü 1994 yılında “Kırdın Kalbimi” adlıyla, Erol Köse prodüktörlük yardımıyla yaparak başladı. Kendisinden 12 yaş büyük olan Seda Sayan’la uzun süre nişanlı kalıp, kendisinden oldukça söz ettirmiştir. Nihat Doğan, söylediği her cümlede “lakin” kelimesini kullanan ve söylediği her sözle olay olmayı başarmış, halk arasında “Nihat Doğan felsefesini” yaratmıştır. “Saygıda sıfır hatayla oynarım” sözü onu medyanın gündemine oturtmuştur. Nihat Doğan Ak Parti İstanbul Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu olarak görev yapıştır. 2011 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı. Nihat Doğan’ın taklitleri ise halk tarafından en çok takip edilen ve merak edilenlerdendir. Yavuz Seçkin ve Yetenek Sizsiniz birincisi Sefa Doğanay bu konuda öne çıkan isimlerdir.



Etiketler: