Nihal Candan'dan Bahar Candan Açıklaması! Birlikteliğimizi Noktaladık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan'ın "hamileyim ama bakireyim" açıklamasının ardından bir duyuru yayınlayarak iş birlikteliklerinin sona erdiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan'ın "hamileyim ama bakireyim" açıklamasının ardından bir duyuru yayınlayarak iş birlikteliklerinin sona erdiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan'ın "hamileyim ama bakireyim" açıklamasının ardından bir duyuru yayınlayarak iş birlikteliklerinin sona erdiğini açıkladı.

 

İşte Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan hakkındaki açıklaması; 

 

"Selam. Çıkış noktamız reality show. Şu an aslında Instagram'da devam ettirdiğimiz şey de bu. Aile herşeydir ama kız kardeşimle karakterlerimiz ve yaşam tarzlarımız ayrıldığından iş birliğimizi noktaladık. Beraber katıldığımız programlar beraber yaptığımız işler var. Bundan sonra yollarımıza ve kariyerlerimize ayrı devam etmek istiyoruz. Kamuoyunda da shiplenmek istemiyorum bundan sonrasında. Kendi kariyer planımı bildiğim uygun gördüğüm şekilde yönetmek istiyorum. Teşekkürler" 

 

nihal candan dan bahar candan aciklamasi birlikteligimiz sona erdi