Nickelodeon'un Karanlık Tarafı!

Benim gibi birçok çocuğun izleyerek büyüdüğü Nickelodeon programının karanlık yüzü ortaya çıktı. Süngerbob, Avatar: Son Hava Bükücü, Drake ve Josh gibi klasikleri televizyona çıkartan Nickelodeon, eski çocuk oyuncular ve kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan açıklamalara göre şirket içerisinde canavarlar besliyor.

 

Haber - Kaan Deniz Türen - Fenoreporter

 

Drake ve Josh ile ünlenen Drake Bell yıllardır kimin olduğu belli olamayan bir soruya açıklık getirdi. The Amanda Show’unda Brian Peck tarafından tacize uğrayanın kendisi olduğunu açıkladı. Brian Peck çocuklara taciz ve cinsel saldırıda bulunmaktan 16 ay hapis yatmıştı. Hapisten çıktıktan sonra Nickelodeon’da tekrardan çocuk programlarında çalışmaya devam etti.

 

Şirket içerisinde söylentileri olan bir kişi daha var fakat bu söylentiler henüz kanıtlanmış değil. Drake ve Josh, iCarly ve Victorius gibi şovların yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenmiş Dan Schneider söylentilere göre Brian Peck gibi kendiside bir pedofili. Özellikle genç kızların ayaklarına ilgi duyan Schneider, şovlarında genç kız oyuncularının ayaklarını elinden geldiğince göstermeye çalışarak, ayaklar ile ilginç sahneler çekiyor. Twitterdan attığı bir postunda takipçilerinden ayak fotoğrafları talep etmişliğide oldu. Brian Peck’in dostu olması ve beraber iş yapmalarıda hakkında ki söylentileri güçlerindiriyor.