Nez'den Rüştü Onur Atilla Eleştirilerine Yanıt! 'Boşanmış Bir Adamla Tanıştım!'

Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın boşanmasının ardından şarkıcı Nez ile yeni bir aşka yelken açması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve çift, gelen eleştirilere açıklamalarıyla yanıt verdi.

 

Magazinnewsnet'in haberine göre; Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da sonlandırdıktan kısa bir süre sonra, şarkıcı Nez ile olan aşkını ilan etti. Atilla, sosyal medyada ilişkisi hakkında yapılan olumsuz yorumlara yanıt verdi. Nez ise sessizliğini bozarak kendisine yönelik eleştirilere sert tepki gösterdi.

 

Güldür Güldür Show ile tanınan Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile birlikte olduğunu sosyal medyadan duyurdu. Tatil fotoğraflarını paylaşan Atilla, ilişkisini ilan ederek, "Evlilikler başlar ve biter. İlişkiler başlar ve biter. Bu hayattır," dedi.

 

Yazılı bir açıklama yaparak, çocuklarının annesi ve yeni kız arkadaşı hakkında yapılan yorumlara değinen Atilla, "Ne eski eşim ne de kız arkadaşım bu yorumları hak ediyor. Sosyal medyada bir gücüm varsa, bunu insanlara fayda sağlamak için kullanmak istiyorum," şeklinde konuştu.

 

Atilla, sosyal medyada yapılan yargılamalar ve eleştiriler hakkında, "Toplumun değerlerine duyarlı insanlara çamur atmak doğru değildir. Huzurumuz daim, niyetlerimiz iyi olsun," diyerek sözlerini noktaladı.

 

'Beni günah keçisi yapamazsınız!'

 

Nez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisine gelen hakaret içerikli mesajlara sessiz kalamayacağını belirtti. Yeni bir ilişkiye başladığını ifade eden Nez, "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim," dedi. Kimsenin yuvasını bozmadığını vurgulayan Nez, "Evlilikler bitebilir. Lütfen kadınları günah keçisi yapmayın. Beni günah keçisi yapamazsınız," diyerek sözlerini tamamladı.