New York'ta Hiç Tanımadığı Birini Tren Raylarına Ä°terek Ölümüne Neden Oldu!

New York’ta 54 yaşındaki bir adam Harlem’deki metro istasyonunda tanımadığı 24 yaşındaki bir gencin saldırısına uÄŸradı.

 

DoÄŸu Harlem istasyonundaki trajediye tanık olanlar uzun süre kendilerini toparlayamadılar. 24 yaşındaki bir genç saat 19 sıralarında tam trenin geldiÄŸi sırada bir adamı perondan raylara itti. Tren frene raÄŸmen duramadı ve 54yaşındaki adam feci ÅŸekilde can verdi.

 

Adamı raylara iten Carlton Mcpherson, kurbanı tanımıyordu, “Ä°çimden geldiÄŸi için ittim” dedi. Tutuklandı ve cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıkarılacak. Polis saldırganı yıllardır tanıyordu. 16 yaşında, daha sonra da 2023 Ekim’inde saldırı iddiasıyla tutuklanmıştı.

 

Polis, katil gencin psikiyatrik sorunlarının olup olmadığına iliÅŸkin açıklama yapladı. Ancak ailesi, NewYork kentini çocuklarını sokaÄŸa atmakla suçladı. KardeÅŸine göre, Carlton Mcpherson bu olayın meydana geldiÄŸi günden iki hafta önce hastaneden çıkarılmıştı. “Onu hastanede tutun diye yalvardık. Ancak kimseye zarar verebilecek durumda olmadığını, o nedenle hastanede kalmasına gerek kalmadığını söylediler” dedi.



Etiketler: