Netflix'ten Erşan Kuneri Açıklaması! 2. Sezon Geliyor!

Netflix'in en çok izlenen yerli yapımlarından olan Erşan Kuneri için ikinci sezonu olacak mı beklentisi devam ederken, Netflix Türkiye resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada Erşan Kuneri'nin ikinci sezonunun geleceği açıklandı. 

 

Netflix'in en çok izlenen yerli yapımlarından olan Erşan Kuneri için ikinci sezonu olacak mı beklentisi devam ederken, Netflix Türkiye resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada Erşan Kuneri'nin ikinci sezonunun geleceği açıklandı. Son dönemde yayınlanan içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan dijital içerik platformu Netflix'in resmi Twitter sayfasından Erşan Kuıneri'nin ikinci sezonunun yolda olduğu belirtildi. 

 

ersan kuneri nin ikinci sezonu geliyor

 

İkinci sezonu geliyor

 

Netflix Türkiye sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ın "Erşan Kuneri" dizisinin 2. sezonunun geldiğini duyurdu. Netflix Türkiye, resmi sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ın "Erşan Kuneri" dizisinin ikinci sezonu hakkında bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Kuneri Film ailesi ile yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyarım. Erşan Kuneri 2. sezon geliyor" denildi. Cem Yılmaz ve Netflix ortaklığında içerisinde Erşan Kuneri" dahil olmak üzere 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up projesi izleyicilerle buluşacak. Anlaşma dahilindeki ilk film olan “Do Not Disturb”un çekimlerinin sonbaharda başlaması planlanıyor.

 

ersan kuneri nin ikinci sezonu geliyor

 

Konuyla ilgili Cem Yılmaz sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Başta seyircilerimize, iş arkadaşlarıma uzun soluklu ortaklığımız için ⁦Netflix Türkiye'ye teşekkür ederim. 2 büyük film ve yeni gösterilerimle uzun bir zaman Netflix'teyim. Erşan Kuneri, Netflix’te tüm zamanlar en çok izlenen yerli yapım olmuş bundan olabilir" yazdı.